آیا سوالی دارید؟
لطفا سوالات زیر را بخوانید و اگر پاسخ شما را پیدا نکردید، لطفا به سؤال خود پاسخ دهید، ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.
سوالات متداول
یکی از روشهای سنتی خالصسازی آب، روش تقطیر است.
در این روش، آب درون دیگ بخار به جوش میآید و بخار حاصل از آن پس از عبور از سامانهی خنککننده، به مایع تبدیل و ذخیره میشود.
خلوص آب مقطر تولیدشده در اولین مرحلهی تقطیر، معمولاً در حدود ۳۰ ppm (قسمت در میلیون) از نظر کل مواد جامد محلول (TDS) است، که نشاندهندهی سطح بالای خلوص آن در مقایسه با آب معمولی است.
مقایسه خلوص:
آب مقطر (تقطیر یکمرحلهای): حدود 10 تا 30 ppm TDS
آب RO با فیلترهای کامل و درست: معمولاً 1 تا 10 ppm یا حتی کمتر
آب فوقخالص (برای مصارف آزمایشگاهی): با روشهای ترکیبی مثل تقطیر + RO + تبادل یونی، خلوصی در حد 0.1 ppm دارد
بنابراین:
بله، آب تولیدشده با اسمز معکوس در شرایط استاندارد، خالصتر از آب مقطرِ تکمرحلهای است.
البته هر کدام از این آبها کاربرد خاص خود را دارد. مثلاً:
آب مقطر مناسب است برای اتوکلاو، رادیاتور خودرو، باتری، اتو بخار و ...
آب RO بیشتر برای آشامیدن یا مصارف حساستر به املاح استفاده میشود
سایر سوالات
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.